Bolaget ska ha till föremål för sin verksamhet att inspirera och utbilda kring vegansk mat och matlagning. Bolaget ska även bedriva konsultverksamhet inom mat- och livsmedelsbranschen såsom arrangering av matevent, producering av egna livsmedel samt produktion och försäljning av kokböcker jämte därmed förenlig verksamhet.
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 2 011 | 1 998 | 3 668 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 609 | -311 | 472 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 444 | -393 | 470 |
Årets resultat (tkr) | 134 | -273 | 276 |
Summa tillgångar (tkr) | 720 | 565 | 2 206 |
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 2 011 | 1 998 | 3 668 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 609 | -311 | 472 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 444 | -393 | 470 |
Årets resultat (tkr) | 134 | -273 | 276 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 142 | 15 | |
Omsättningstillgångar (tkr) | 578 | 550 | 2 206 |
Tillgångar (tkr) | 720 | 565 | 2 206 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 194 | 60 | 333 |
Obeskattade reserver (tkr) | 120 | ||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 526 | 505 | 1 753 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 720 | 565 | 2 206 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
Omsättning per anställd (tkr) | 2 011 | 1 998 | 3 668 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 30.3% | -15.6% | 12.9% |
Soliditet | 26.9% | 10.6% | 19.0% |
Kassalikviditet | 109.9% | 108.9% | 125.8% |
Bolaget ska ha till föremål för sin verksamhet att inspirera och utbilda kring vegansk mat och matlagning. Bolaget ska även bedriva konsultverksamhet inom mat- och livsmedelsbranschen såsom arrangering av matevent, producering av egna livsmedel samt produktion och försäljning av kokböcker jämte därmed förenlig verksamhet.